Sunday, August 9, 2009

The recent Tokyo Magnitude episode failed to enter this blog and now I shall post about Pandora HELL

2 comments
No comment. Saya nangis pas nonton eps 5. Tokyo Magnitude terlalu polos untuk dinodai di blog ini.

Dan kenapa raw Shugo Chara selalu keluar habis maghrib saat saya udah bersiap mau keluar dari warnet?

Pandora Hell

eps 19

Kita mulai dengan parade screencap emo







Mas, mas, halo? ini sudah eps 19 lho mas.





And then Ozu took out his mp3 player and start to listen to Linkin Park.. sebentar, sudah outdated ya kayaknya cliche ini? wah saya dah nggak ngikutin perkembangan emo music western sekarang, apa sih yang didengerin anak2 jaman sekarang? Avenged Sevenfold? 30 seconds to Mars? Panic at the Disco? hmm yang pasti2 aja deh yang saya kenal.

And then Ozu took out his mp3 player and start to listen to D'massiv.
Fix'd. Now thats better.

WHATHEHELL? Kacau bener sih uke nya Arisu ini, 19 eps and NO CHARACTER PROGRESS AT ALL??!! Oh maaaannn

Kita ganti fokus saja, hey look that onee-san is now bringing her pet


gaooooooooooooo

..dan adegan terkoplak episode ini

OK, en garde... FAIGHTOOO


WTF


WAKAKAKAKAKAAKA

But only if you're a main character, when u're in the edge of something bad, SUDDENLY!!

OMG ENDLESS EIGHT


sekali lagi, hanya jika anda tokoh utama


O_O!


INSTA KILL WHAT THE HEEELLLL????

I feel sorry for you onee-san, if only I were the mangaka, I'd make Ozu live peacefully with his tsundere mistress Arisu, boingboing imouto Ada and awesome hottie onee-san Lotti. And there shall be lots of XXX. Gill would be sent out to battle Glenn or Vincent or Break etc, they can have foursome yaoi whatever as long as he didn't meddling with Oz's affair. Medetashi medetashi.




The bloodstained black b-cup rabbit.

Suddenly! Flashback!




My name is Jack Bezarius and we have entered endless recursion of time.


..and finally we're back to basic, afterall you can't have


Pandora Hearts without


this kind of scene, right?


in before tsundere


and in before Lacie is an anagram of Alice


and in before moe cute blush et cetera

flashback ended dan Oz tiba-tiba berubah menjadi super saiya


SUPER SAIYAA! HEAAAAAAAA


next episode:


akhirnya setelah episode-episode yang minim Alice


OHYEAHH


is romance tasty? hell yea its so deliciousss!!11


Akhirnya minggu depan kita akan terbebas dari siksaan bishie dan bisa fapping to Alice again! BAnzaaai!!!!!!!

2 comments:

gecd said...

wut!!terjemahan preview nya asli

Anonymous said...

kai: see what I told ya =_= Ada something di balik semua "does this remind you to something" anime ini?

Kissing? Oz and I already did that.
^ ada kemungkinan yang ngomong ini Raven, though (hoeeeeeeeeekkkkkkkk) +_+

Post a Comment

 
Ikemasen, Ojou-sama! © 2006-2014 DheTemplate.com. Supported by Toko Anime