Monday, August 24, 2009

First Love, lanjutan dari Superflat Monogram. Awas diabetes XDD

2 comments
This happen.
milady: O(≧∇≦)O ~(gyagyagya I wanna eat peaches pickled in honey!!)
butler: (--)~(but ojou-sama, our budget is already red this month)
milady: ( ̄へ ̄) ~(hmph.. I don't want to hear any reason)
butler: (but ojou-sama, if you eat peaches pickled in honey...)~ (  ̄。(・−・)?
(...fire will comes out from your butt)~ (  ̄∀(・。・!!)
milady: ━━Σ(゚Д゚|||)━━HEEEE!! R-Really???
butler: (of course)~ ( 'w' )
Alrite, since my mood is one hundred and eighty degree from yesterday let me blog something nice and sweet

warning: post ini mengandung banyak gula, anda mungkin akan terkena diabetes setelah membacanya. Dan juga, gambar-gambar dalam post ini sangat terang dan berwarna-warni, jika anda mengidap epilepsi sebaiknya jangan membacanya (lebih baik anda main bola lagi, tuh sudah dipanggil teman anda; Ayo di, main bola lagi).

Jika anda adalah pengamat (bukan sekedar penikmat) anime yang cukup berkelas, nama Takashi Murakami mungkin sudah tidak asing lagi bagi anda (dan jika iya, dan anda adalah seorang cewek, tolong nomer hape nya pls). Anyway, beliau adalah animator yang terkenal karena dari beliaulah lahir yang namanya aliran animasi superflat.

Apakah superflat itu, well, karena "kuliah anime" saya seratus persen otodidak, dari yang saya tahu, superflat (tidak ada hubungannya dengan pettanko btw, and btw I don't like pettanko) adalah gaya yang menggabungkan antara otaku dengan pop. Dalam superflat, seni visual bukanlah sebuah hierarki yang terpisah dan elit tapi bisa melebur dalam berbagai jenis yang lebih umum (ngepop) seperti iklan atau komersial. Karena erat kaitannya dengan otaku, superflat memang ada hubungannya dengan moe. Tapi saya lebih suka memandangnya dari kacamata pop, menyadur dari wikipedia;

Superflat refers to various flattened forms in Japanese graphic art, animation, pop culture and fine arts, as well as the "shallow emptiness of Japanese consumer culture."


Hmm kenapa postingannya jadi serius begini ya? anyway, yang mau saya bahas adalah anime pendek karya Takashi Murakami, berkolaborasi dengan Mamoru Hosoda (ada yang tau siapa beliau? oh, anda tahu? anda seorang cewek? no hpnya pls) yang juga sebagai iklan untuk produk Louis Vuitton. Apakah Louis Vuitton itu? setau saya sih itu brand untuk tas yang hanya bisa dibeli oleh para ojou-sama.

Clip ini udah lama banget sih benernya tapi saya tulis di sini karena menyambut enam tahun sejak rilis anime kerjasama Vuitton dan Murakami ini sekarang ada LANJUTANNYA! YAY!!

Semua bermula dari panda, atau entah mahluk apa ini. Saya dulu waktu gak tau ini film apa sering menyebutnya dengan anime cewek yang dimakan panda terus masuk ke dunia LSD (psychedelic drug).

Kalo mata anda melihat bunga di pinggir jalan tampak seperti ini, bisa jadi anda sedang mengkonsumsi obat-obat terlarang. Tidak lama lagi dipastikan anda akan mulai melihat kupu-kupu emas.

hop.hop. awww ain't that kyoooooot?
btw background yang berwarna-warni itu
dari monogram trademarknya Louis Vuitton

hey, you're abusing me? you're abusing me, aren't you?
oh now I'm so going to be a lolicon

yes its kyooot yes its not hawt yes its childish yes its so fluffy yes its girly whatever my mood is floating in teh skiye right now

Dan di clip yang kedua ini (First Love), si loli telah (sedikit) grow-up menjadi joseikousei.

dan tentu saja...


AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

tapi...

..lanjutannya liat sendiri saja XDDD ini linknya, MU dulu yang lokal menyusul.
Monogram (movie 1)
First Love (movie2)

Dan kalo kalian pikir Takashi Murakami sensei menjadi terkenal hanya karena itu, kalian salah Lihat ini. Yep, dulunya beliau adalah seniman kontemporer yang mendalami nihonga, karena itu membuat sculpture raksasa dari karakter animasinya bukan hal yang tidak mungkin.

Instalasi di atas namanya tongari-kun. Menurut wiki :
Christie's owner, François Pinault, reportedly paid around $1.5 million in June to acquire "Tongarikun" (2003), a 30-foot tall fiberglass sculpture, and four accompanying fiberglass mushroom figures, that were part of an installation at Rockefeller Center. In May 2008, "My Lonesome Cowboy" (1998), a sculpture of a masturbating boy, sold for $15.2 million at a Sotheby's auction.
...I just feel like making that word in bold text FYI, LOL.
Read more...

Sunday, August 23, 2009

Recap anime yang ditonton minggu ini

0 comments
Hi and, uh.. welcome again to this weekly post *cough*cough* my health is kinda bad but its still nothing compared to my heart, get it? health? heart? meh whatever, let's the show begin.


It seems that our theme for this week is still about couple. You know, the best thing about shipping couple in anime is that you won't feel rraaaeeeegggg when you saw those lovedovey awwwwww scene. Contrast to what you feel when you see the same thing in real life.

I'll skip Tokyo Magnitude since I'm not in the mood to talk about how awesome the mechas in the modern industrial country.

Kisahantu/Fiksiluman
eps 07

Susah sekali mereview anime ini tanpa mengindahkan banyaknya godaan-godaan dan humor mesum namun tersaji dengan smart yang bertaburan berhamburan sepanjang episode.


Anda mungkin pernah melihat ratusan kali adegan di mana tokoh utama cowok berkata "panchi ga mieta zo" atau "Oi, I can see your panty, you know? tapi pernahkah anda melihat adegan tersebut yang melibatkan rel dan kemungkinan satu banding dua terlindas kereta api?


Atau pernahkah anda mendengar joke tentang bondage yang melibatkan punny name?

And its not just a easy moodo bondage but complicated hanging bondaeg ohwoaw


Anime ini tidak hanya lucu, intellectually perverted, but also.. romantic.


BAKEMONOGATARI BANZAI!


And also a damn great manga that once scanlated by Kotonoha loooooooooooooooong time ago.
Oh and this is also a great chatting game when you don't have something to do. For example, like this:
A: I wish I could meet Aya Hirano-sama in person
B: granted, but she'll think you're a stalker and you got arrested. I wish I could have a new laptop
A: granted, but all of your harddisk broke before you could copy your data to your new laptop.
I wish I could visit Japan and live there for a year :3
B: granted, but you'll accidentally entered gay bar and got raped. I wish I could have handsoem buttler liek Kaname XD~~~
A: granted, but you'll then have to marry with his owner, which turn out to be a granpa liek Kinzo. I wish I could be your boyfriend *wink*
B: granted, but you'll dead before we married and take my virginity.
See.. omoshiroi desho? omoshiroi deshouu? you should try it.

Oh, back to Bakemonogatari. Yea like I told you before, every girls in this anime are vulgars. But hey, that's what makes I like from them. Vulgar girls rockz!





...and of course SHAFTCENTRIC visual style



And moe-blending elements. I'm glad that I'm not the only one who feds-up with the moe stereo nowadays. We gotta make some countercounter-culture. Btw photobucket deleted the staples body and bondage picture above so I have to upload it to another site, ohwow.


There'll be a time when SEME and UKE aren't exclusively fujoshi lingo.
I'm sure of it.

In conclusion, this anime still awwwsoem as usual, no wonder there's much Bakemonogatari doujin at C76. And I love this hand pose.


I bet she's talking about type of girls.

Suzumiya Haruhi no bukan endless lagi
eps 2 LOL

I'll pick this capture for the most romantic scene



So, we're now on the second part (of ??) of Sigh, dengan anak-anak brigade masih membuat film, atau tepatnya commercial break. Its very funny seeing how people reacts to Haruhi's supervising power.


Mama, mama, itu apa?
Shh, jangan tunjuk-tunjuk.
LOL


Perfect dream girlfiend, she is.


spoiler: Mikuru is dead, probably killed by some girls who could turn into flying stake (ohwow)


Haruhi: "Telat ya telat, bayarin makan siang pokoknya"
Kyon: =__=
Haruhi: *liat warna jaketnya Kyon* "Yah, ongkos bisnya biar aku yang bayar deh"
Another fluffy moment that wasn't on the novel. Nice job, KyonAni.

Phantom Requiem ...dst
eps 21


Nice to meet you too, Cal onee-san :3

selesai.

Horo The Waifu
eps 07

I'll pick this capture for the most romantic scene



NAAAH, the most romantic scene of this episode is this


INSTANT WALLPAPER


could be instant wallpaper too, but the white text ruin it +_+

Basically eps ini adalah filler yang sangat amat fluffy dimana Lawrence blushing


Actually, its just cold


Kondisi yang sama dengan yang sedang dialami penulis saat ini btw *cough*cough

Shipper HoroXLawrence bakal sangat menikmati episode penuh rayuan gombal Lawrence dan counter rayuan gombal Horo di sini.


"Jadi menurutmu aku kekanak-kanakan?"
"Lebih parah lagi, jika sudah diperingatkan anak-anak
tidak akan mengulangi perbuatan buruknya lagi, tidak seperti kamu"
LOOOL

Let's fill this post with moar loevv :3







next, it's not just Horo's hand that Lawrence kiss
(but you have to wait till season ELEVEN cos this dude is waaaaay
too slow. Oh come on mister, she has boldly state it)

Shugo Chara
eps 97

this episode is so sad


it's really sad you know? I creid liek a girl when watching it ;_;



no, it's not because shota tadase but ikuto's story
its so emo, you know, in anime being emo makes you looks handsome


the appearance of loli utau isn't very helpful either
and look, even a hot and spaisi tsundere liek Amu is crying too

and here, just like previous eps, Yaya finally show her strength. WOW
you know, I finally know that in this anime life, everyone has their own plus

Yaya, being the only one that didn't catch the emo syndrome, stands up and said:


and, eventhough she's died in the end



Yayayayaya: d-dame da... yappari majou wa.. tsuyoi..*UARGHHHHHHHHH*

but Yaya's death have a big role for the team to finally gather-up their courage and stands up once ready for the FINAL BATTLE!1 OH YEAH AKHIRNYA SHUGO CHARA BENERAN MAU TAMAT!!111111



extra dungeon dulu, buat dapetin senjata sama summon terkuat

next week: Nadeshiko re-awakened and Nagihiko will become double persona user aka futanari.

terakhir, yap, apalagi kalo bukan

ARTIKEL MAJALAH GHAIB: Satu keluarga korban pesugihan
eps 8

most romantic scene for this episode? hmm...


this one


goatse-kun, attaaaaaaaackk!!!


milady... before I died... let me... let me squeeze that (beep) for the last time... UAAAAAARRRGGHHHH

You know, I feel that just like every creator progress their "theme", Ryukishi07-sensei seems also showing this one. For example, Key's Jun Maeda with Kanon (childish love/friendship) => Air (mature relationship/family) => Clannad (family/marriage). After having children, Hosoda Mamoru's (Toki wo Kakeru Shoujo) new works, Summer Wars, is more focused on family than teen raabu story. Umineko seems like a big shout of "Impossibile arrivare al vero segreto se non ci si accorge di tutto l’amore" (hanya dengan cinta kamu bisa melihat kebenaran yang sejati), just like Higurashi's message of "believe in your friend if you don't want to end up screwed-up". Having said that, does this mean that this blog someday will focused on something more bland and booooooooooooooring? I'll say it in red.


That would depend on what kind of princess I will finally serve.
When worse comes to worst I might blogging guro, ahahahahahaha (beatto laugh)

Read more...
 
Ikemasen, Ojou-sama! © 2006-2017. Template by DheTemplate.com. Supported by Saudagar Waifu